Hétfőn lehagyja az új WTC az Empire State Buildinget

2012. április 26., csütörtök, 21:46 • Utolsó frissítés: 2012. április 27., péntek, 11:05
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

Hétfőtől már az új World Trade Center épülete lesz a legmagasabb épület Manhattanben, akkor hagyja le magasságban az Empire State Buildinget. Az esemény alkalmából ünnepséget is rendeznek New Yorkban.

A One World Trade Center épületének acélváza a várakozások szerint hétfőn hagyja le a New York egyik szimbólumának számító, 443,2 méteres Empire State Building magasságát - közölte az Adsbury Park Press. Az építtetők kisebb ünnepséget is rendeznek majd erre az alkalomra.

Az egyszerűen 1 WTC-nek is nevezett épület teljes magassága az amerikai függetlenségre utalva 1776 láb, azaz 541,3 méter magas lesz, ezzel a világ harmadik legmagasabb szerkezetévé válik, amikor jövőre átadják - írja a Wikipedia szócikke.

Az új World Trade Center építése egyébként a terveknek megfelelően halad, előértékesítésben már kiadták az épület 55 százalékát. Arról a 124 méteres tévéantennáról is megállapodás született, amelyet az épület tetején helyeznek majd el.

Fotó:


Hétfőn lehagyja az új WTC az Empire State Buildinget
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Lehet itt élni:

Lehet itt élni: "Minden van, csak pénz és jó kaja nincs"

Magyarországon még létezik a szolidaritás, Budapest laza és sok benne a zöld, az emberek nyugisak és sokkal kevésbé hülyék, mint a franciák.

még több hír »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X