Képek, amit a csiribiri partik fotósai nem látnak a pesti éjszakából

2012. április 27., péntek, 15:32 • Utolsó frissítés: 2012. április 27., péntek, 17:47
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ;

László Loren olyan helyeken is fotózik, ahova a partifotósok már nem mennek be. Nincs vigyorgós, szépre csiszolt pózolás a képein. Sokkal izgalmasabbak.

Mell, nyelvek, kezek, lábak. Furcsa helyzetekben. Torzan csábos fejek, erős rúzs, esetleg vér, és más folyadékok, nedvek, porok melyek először összetartják, majd szétcsapják az éjszakát. László Loren egy zsúfolt partin egy éve arra lett figyelmes, hogy három partifotós a falat támasztja, jól megérdemelt szünetüket kihasználva. "Annyira sajnáltam, hogy nincs nálam gép. Lefotóztam volna őket" - emlékszik vissza a 17 éves fiatal, aki azóta nem felejti otthon kameráját. Nem azokra a pillanatokra kíváncsi, melyeket azokon a bizonyos weboldalakon láthatunk viszont a szombat esti puccparádéról. "A mozgást és cselekvést keresem. Nem a pózokat". Egy blogon gyűjti a sajátos képeket, melyekről az éjszaka túlfűtöttsége rí le: eszement erotika, és agyatlan birkozás a várossal. Ő is meglátogatja azokat a lányvécéket, ahol a Supernemesek is mindig kikötnek a buli végén bevallásuk szerint.

Pesti éjszakák a lányvécékben - kattintson képeinkért!

Fotó:

Az explicit képek szereplői huszonéves fiatalok, akik hétvégén kikapcsolódnak: nem a trendi, sorban állós helyeket keresik, hanem a romkocsmákat járják. "Egy a közeg, mindenki ismer mindenkit" - kreatív arcok, művészek, médiások olvasztótégelye, ahol mások a viselkedési szabályok a pultnál, szétcsúszottabb a smink, félregomboltabb az ing. "Az izzadt, vergődő tömeg inspirál" - nem a kikent, kifent "szép" emberek. László a verekedős jeleneteknél sem hátrál, bár elmondja, hogy a pesti éjszakák a híresztelésekkel ellentétben nem is olyan durvák. A képek mögött sokkal több a játék, mint azt a prűdebb, konzervatívabb nézők gondolják. De semmi sem megrendezett.

A budapesti éjszaka más szemszögből - kattintson képeinkért!

Fotó:

László főhősei a Bermuda zenekar Monte Carlo című klipjében is megjelennek. Ilyen a hangulat: valaki hipszternek csúfolja, valaki megéli.

Bermuda Monte Carlója a pesti éjszakában
Szerző:László Loren
További videók

KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK:Képek, amit a csiribiri partik fotósai nem látnak a pesti éjszakából
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
Gép mellett ebédel? Ne tegye!

Gép mellett ebédel? Ne tegye!

Olvasóinak nagy része rendszeresen az íróasztalánál fogyasztja el az ebédjét, bár a legtöbben még közülük is azt gondolják, hogy ez nem jó.

még több hír »
HIRDETÉS
Lehet itt élni:

Lehet itt élni: "Minden van, csak pénz és jó kaja nincs"

Magyarországon még létezik a szolidaritás, Budapest laza és sok benne a zöld, az emberek nyugisak és sokkal kevésbé hülyék, mint a franciák.

még több hír »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X