Íme, egy szexi Berliner: a szuvenír bugyi

Utolsó frissítés:

Szerző:

Címkék: alsónemű; alsónadrág; Berlin bugyi; Berlin szuvenír; bugyidivat;

Az Európa jelenleg legizgalmasabb fővárosának kikiáltott Berlinből hozhatunk gagyi vásárfiát vagy trendi szuvenírt.

Ampelmännchen, Reichstag-hűtőmágnes vagy integető medve. Berlinben ezeket a szuveníreket találjuk meg azoknál a standoknál, melyek nálunk füzérpaprikát és Lánchíd-matricát árulnak. De lehet ennél stílusosabb emléktárggyal is visszatérni a német fővárosból, ahova mostanság sokan vágynak, és kevesen térnének vissza. Kreuzbergben például már két Szimpla is nyitott, a CHB (Collegicum Hungaricum Berlin) kávézójában pedig pezseg a partiélet, ott tömörülnek az ösztöndíjasok, színészek és tudósítók, múlt héten még a Quimby is.

Berliner lányoknak

Fotó:

Van mit csinálni, és van mit nézni Berlinen az Alexander Platz, Hackeschen Höfe és Potsdamer Platz tengelyén pedig különböző hangulatokba kerülhetünk az utcaképet meghatározó butikok, az eneszkás-endékás homlokzatok váltakozását tekintve, és az egyenáruházláncok konfekciókínálatán túl pedig olyan üzletekbe is lehet botlani, melyek olyan... berliniek. A nevezett Hackeschen Höfe mellett a Hackeschen Markton például csütörtökönként kirakodóvásár van reggel 10-től este 17-ig, a kézműves finomságok és divatcikkek között bukkantunk rá a Berlin Underwear standjára.

A férfiaknak merészebb a kínálat

Fotó:

A berlini bugyi tarka, nagyon, sőt elöl és hátul akár teljesen különböző a mintázata, ami olykor a patchwork metódusát is használja. Csak épp nem uncsi, mamis figurákkal, hanem trendi színekben és alakzatokkal megbolondítva. Van női és férfi, fecske és forró, ára pedig 15 euró (négy-ötezer forint között az aktuális árfolyam függvényében), tehát tökéletesen megfelel a szuvenír kategóriának. A portékáról kideríthető, hogy nem holmi ázsiai gyártmány, egyenként készítik ott helyben, Berlinben.

Friss állások Jobline.hu

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X