Gyakorlatok a hátunknak és derekunknak

2012. május 23., szerda, 15:57
Szerző:


Címkék: ; ; ;

A jóga-gyakorlatok végzése előtt konzultáljunk orvosunkkal. Gerincbántalmak, sérvek és egyéb komoly egészségügyi problémák esetén nem szabad jógázni – írja a Majonkenyér blog.

A gerinccsavarások nagyon jótékony hatásúak. Olyan méregtelenítő hatásuk van belső szerveinkre nézve mintha egy szivacsot csavarnánk jobbra-balra, nem beszélve a gerinc rugalmasságának növeléséről. Ezért mindenkit csak biztatni tudunk, hogy a megfelelő óvintézkedéseket betartva csavarja, fordítsa hátát kedvére. Mik az óvintézkedések? Az unalomig ismételt nyújtott hát, nyújtott gerinc. Csak akkor fordíthatunk, ha előtte jól megnyújtózkodunk! 

Ha kíváncsi a további teendőkre, látogasson el a blogra, kattintson!Gyakorlatok a hátunknak és derekunknak
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
Gép mellett ebédel? Ne tegye!

Gép mellett ebédel? Ne tegye!

Olvasóinak nagy része rendszeresen az íróasztalánál fogyasztja el az ebédjét, bár a legtöbben még közülük is azt gondolják, hogy ez nem jó.

még több hír »
HIRDETÉS
Lehet itt élni:

Lehet itt élni: "Minden van, csak pénz és jó kaja nincs"

Magyarországon még létezik a szolidaritás, Budapest laza és sok benne a zöld, az emberek nyugisak és sokkal kevésbé hülyék, mint a franciák.

még több hír »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X