Öt unalmas viselet, amit színészek tettek szexivé - I. rész: nők

2012. május 30., szerda, 19:10 • Utolsó frissítés: 2012. május 30., szerda, 19:39
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ;

Csíkos rövidnadrág zöld sliccel, makramé, nyakék, klumpa. Tudjuk, hogy Audrey Hepburn a filmes dívák dívája, de rajta kívül is vannak olyanok, akik hétköznapi, tramplinak is csúfolt viseletből csináltak legendát.

Matilda makraméja. Natalie Portman első szerepében egy szobanövénnyel a hóna alatt hódította meg nem csak a Jean Reno által zseniálisan megformált Leon, a profi szívét. A kicsi Portman – azóta sem nőtt sokkal nagyobbra – filmbéli öltözete felejthetetlen: bakancs fehér zoknival, csíkos rövidnadrág zöld sliccel, fehér horgolt kardigánkával és a medál. A 12 éves gyerek vadócságával ötvözött ártatlanságát a sokat látott növénnyel együtt Sting Shape Of My Heart dallamára temette el az internátus kertjében. Azt nem tudjuk, hogy kerülte el Luc Besson, hogy pedofilnak könyveljék el.

Matilda horgolt kardigánja a Leon, a profiból
Szerző:Youtube
További videók

Betty Blue kertésznadrágja. Ha egy filmben sok a szex, akkor minden, de minden, ami a filmben szerepel, megfertőződik. Betty Blue óta a lakásfelújítás alapfelszerelései nyertek többletjelentést, a festőhengertől a faltörő kalapácson át addig a bizonyos kantáros nadrágig, mely alá fehér trikót húzott Béatrice Dalle.

Fotó:

Pedig volt két másik, önmagában szexi ruha a filmben, egy piros, lecsúszott vállal és egy kék, kantáros rövid ruci, melyet melltartó nélkül hordott Betty, a szomorú lány. Mégis a festékpettyekkel teliszórt öltözéke maradt meg leginkább a köztudatban. Miért? Mert még a szedett-vedett frizurával párosítva sem tud trampli lenni.

Vianne Rocher kardigánja. Kurt Cobainé az öngyilkosságot juttatja eszünkbe, Juliette Binoche Csokoládéban látott kék kardigánja azonban az érzékiséget. Pedig a kardigán (ahogy a Cardigans együttes aranyoska Lovefool dala is) az unalmas háziasszonyok ruhatárának kötelező, reklámokban is előszeretettel ábrázolt, vendégváráshoz előkészített darabja, melyhez grátisz jár a Tiszta udvar, rendes ház plakettje a városházán (és amit Orbánné is szívesen ölt magára, ahogy ezt megírtuk a magyar first ladyk nagy átöltöztetésében). Nem úgy Binoche, aki persze francia, tehát erotikus génekkel van megáldva, és a takaros holmit magára öltve (a piros ingujjat ráhajtva) összefut a nyál a szánkban. A csoki miatt. Pavlovi reflex.

Juliette Binoche a Csokoládéban és kardigánban

Fotó:

Jackie Brown nadrágkosztümje. Quentin Tarantino tudja, mitől döglik a légy, és tökéletesen éleszti újjá a kiöregedett szexszimbólumokat (úgy Travoltát, mint Pam Griert) a filmjeiben. Az ötvenes nő hosszú, loboncos hajával, vörös körmeivel és a szajrécserés jelenetben felöltött fekete nadrágkosztümjével teljesíti ki - női - szerepét. Tarantino használta már a Jackie Brown előtt is a jelmezt, Uma Thurmanen a Ponyvaregényben. Rajta is szexi volt.

Jackie Brown nadrágkosztümje
Szerző:Youtube
További videók

Linda klumpája. Ki nem volt szerelmes a karatés rendőrlányba? Pedig nem volt bögyös, sőt, túl sokat volt rajta sárga esőkabát, alatta meg a korántsem dögösen berregő Babetta. De a sok-sok nőietlen kiegészítő közül a klumpa vitte a prímet. A fetisiszták mégis elaléltak a Híjááá és a súlyos papucs eltávolítása között lejátszódó izgalmas másodpercek alatt.

Linda klumpája
Szerző:Youtube
További videók
SZAVAZÁS

Melyik unalmas viselet a legszexibb?

Ön szerint melyik trampli viselet vált a legérzékibbé a legendás színészi játék miatt?


dropshadow

KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK:Öt unalmas viselet, amit színészek tettek szexivé - I. rész: nők
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
Klasszikus módszerekkel nem lehet a Z-generációt tanítani

Klasszikus módszerekkel nem lehet a Z-generációt tanítani

A közösségi médiából és a Wikipediáról gyűjtik az információt, és kifejezetten nehézséget okoz számukra a hosszabb, szöveges háttéranyagok...

még több hír »
HIRDETÉS
Lehet itt élni:

Lehet itt élni: "Minden van, csak pénz és jó kaja nincs"

Magyarországon még létezik a szolidaritás, Budapest laza és sok benne a zöld, az emberek nyugisak és sokkal kevésbé hülyék, mint a franciák.

még több hír »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X