Monokini vagy napozócsík? A szégyenlősebb a divat

2012. május 30., szerda, 11:45 • Utolsó frissítés: 2012. május 30., szerda, 12:13
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ;

Lesült bőrön hófehér csík. Mrs. Robinsonon láttuk először, most újra szexi.

Mrs. Robinsonon jól mutatott. Sőt, mintha a Diploma előtt stylistjának agymenése lett volna a melírozott tincsekkel összhangban a Kalifornia süttette érett női vállon megvillantani a napozócsíkot. Ám ez 1967-ben volt. Azóta változott a trend ide-oda, ahogy az is, hogy kilátszódhat-e a melltartópánt, illetve harisnya nélkül is nő-e a nő, vagy csak simán cafka.

Mrs. Robinson Benjamin ágyában

Fotó:

Így a monokinizést is a divat szolgálatába állították, kicsit szégyenlősebbeknek a bikinifelső-pántjából-való-esetlen-kibújást a strandokon, hogy elkerüljék lesült bőrön a textil lenyomatát a nők. De most örömhírrel szolgálhatunk azoknak, akik nem vesződnének vagy szégyenlősebbek. Divat a napozócsík, és most már nem csak vállon! A holland Marlies Dekkers fehérnemű-, és fürdőruhamárka olyan bikinifelsőket kínál, melyeknek kosárrésze felett szofisztikált pántok díszítik a dekoltázst. Az egyre elterjedő egyrészes fürdőruha-divat is indokolja, hogy ne legyen ciki a napozócsík, a strandkelme szabásával játszadozva így művészi kacskaringókat, vonalakat és idomokat alkot a napocska.Monokini vagy napozócsík? A szégyenlősebb a divat
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Lehet itt élni:

Lehet itt élni: "Minden van, csak pénz és jó kaja nincs"

Magyarországon még létezik a szolidaritás, Budapest laza és sok benne a zöld, az emberek nyugisak és sokkal kevésbé hülyék, mint a franciák.

még több hír »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X