Patikanap: szűrővizsgálatokkal várják a betegeket több gyógyszertárban

2012. június 06., szerda, 07:27 • Utolsó frissítés: 2012. június 06., szerda, 09:59


Címkék: ; ; ; ;

Ma rendezik meg az országos patikanapot, amelynek kiemelt témája idén az úgynevezett metabolikus szindróma és a dohányzásról való leszokás - közölte az eseményt kezdeményező Magyar Gyógyszerészi Kamara. Az országos rendezvény megnyitóját Békéscsabán tartják.

Az elhízás, a magas vérnyomás, a magas koleszterin- és vércukorszint külön-külön is súlyos betegség, de ezek együttesen igazi veszélyt jelentenek minden ember számára. Ha pedig valaki nem ellenőrzi ezen egészségügyi értékeit, előfordulhat, hogy már csak egy súlyos betegségből jön rá a sokszor visszafordíthatatlan kóros állapotra – indokolták az idei témaválasztást.

Az MGYK kilencedjére hirdetette meg az országos patikanapot. A csatlakozó gyógyszertárakban ma szűrővizsgálatokkal, tanácsadással várják a betérőket. Most először a patikamúzeumok - Budapest, Eger, Kecskemét, Kőszeg, Pécs, Sopron, Székesfehérvár - is szerveznek programokat.Patikanap: szűrővizsgálatokkal várják a betegeket több gyógyszertárban
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
Klasszikus módszerekkel nem lehet a Z-generációt tanítani

Klasszikus módszerekkel nem lehet a Z-generációt tanítani

A közösségi médiából és a Wikipediáról gyűjtik az információt, és kifejezetten nehézséget okoz számukra a hosszabb, szöveges háttéranyagok...

még több hír »
HIRDETÉS
Lehet itt élni:

Lehet itt élni: "Minden van, csak pénz és jó kaja nincs"

Magyarországon még létezik a szolidaritás, Budapest laza és sok benne a zöld, az emberek nyugisak és sokkal kevésbé hülyék, mint a franciák.

még több hír »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X