szerző:
hvg.hu

A Baywatch sztárja újra piros fürdőruhába bújt.

Van vizes pólós kép is a brazil Vogue új számában Pamela Andersonról. De a piros fürdőruha a lényeg, mely még merészebb, mint a Baywatch-ból közismert egyberészes. Pamela Andersonról egy egész sorozat készült a magazinba, de a híres fotós Mario Testino lencsevégre kapta Giselle Bündchent is, így az alig öt hónapja szült szupremodell került a címlapra. A belső oldalakon kaptak helyett Anderson tengerparti képei fehér, fekete és piros strandfelszerelésben. Utóbbiból kilátszanak tetoválásai, a fehér egyberészesében pedig vizesen tobzódik a homokban.

Pamela régen
©

A színésznőnek is mondott Anderson 1992 és 1997 között szerepelt a Baywatch című legendás vízimentős sorozatban David Hasselhoff mellett.

Hogy most, hogy néz ki Pamela Anderson, azt a Daily Mailen nézhetik meg.  

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!