szerző:
MTI

A nemrég Budapesten forgató brit színésznek már négy gyermeke van két nőtől. Tavaszal születendő gyermekének anyja egy harmadik, Catherine Harding.

Jude Law brit filmszínész ötödik gyerekét várja - erősítette meg a sztár egyik szóvivője.

"Catherine Hardingnak és Jude Law-nak tavasszal gyereke születik" - idézte a people.com és a usmagazine.com csütörtökön a Tehetséges Mr. Ripley és A Grand Hotel Budapest című filmek sztárjának menedzsmentjétől érkezett közleményt.

Jude Law Ferihegyen
©

Noha a pár már szakított, szilárd elhatározásuk, hogy közösen nevelik fel a kicsit - olvasható a közleményben.

A 41 éves brit színésznek és feleségének, Sadie Frostnak három gyereke született, ők már tizenévesek, a szülők 2003-ban váltak el. Samantha Burke új-zélandi modellel folytatott rövid viszonyának gyümölcse az ötéves Sophia.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!