szerző:
hvg.hu

Miután Carrie Fisher évtizedekkel az első Star Wars-mozi bemutatója után visszatért eredeti szerepében a Star Wars 7-be, sokan kritizálták megváltozott külseje miatt. A színésznő a Twitteren válaszolt az arctalanul gúnyolódóknak.

Csaknem negyven éve már, hogy a világ Leia hercegnőként tartja számon Carries Fishert, az 59 éves amerikai színésznőt, aki emellett egyébként keresett regény- és memoáríró is.

Miután évtizedekkel az első Star Wars-mozi bemutatója után visszatért eredeti szerepében a Star Wars 7-be, sokan kritizálták megváltozott külseje miatt.

©

Olyan Twitter-bejegyzésekben, mint az alábbi, amelyben valaki azt írja, "nem jól öregedtél, és szar voltál a Star Warsban".

Miután Fisher szembesült ezzel, a Tiwtteren megszólította a testén gúnyolódókat - tudósít az Upworthy. "Kérlek, ne vitatkozzatok azon, hogy jól vagy rosszul öregedtem-e. Mert az sajnos megsérti mindhárom érzésemet. A testem nem öregedett olyan jól, mint én magam."

Egy másik tweetben hozzátette: "a fiatalság és a szépség nem eredmények, hanem átmeneti kellemes mellékhatásai a géneknek és az idő múlásának". 

"A testem az agyam tartálya, elvisz azokra a helyekre és azokhoz az emberekhez, ahol és akiknél van keresnivalóm" - írta még.

Egy korábbi interjúban Fisher elárulta, hogy Az ébredő Erő kedvéért 16 kilótól meg kellett szabadulnia.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!