szerző:
hvg.hu

A nagyi szerint a lányoknak kell jóban lenni a „kockákkal”, mert a kockákból lehet a jövő Zuckerbere, a Facebook-alapító szerint viszont még jobb, ha maguk a lányok lesznek kockák, és később innovátorok.

Mark Zuckerberg Facebook-oldalára azt írta egy amerikai nagymama, Darlene Hackemer Loretto, hogy ő mindig arra biztatja a lányunokáját, az iskolában randizzanak a kockákkal, mert lehet, hogy belőlük lesz a következő Mark Zuckerberg. A nagyi emellett megköszöni neki a Facebookot, mert az segített neki újra kapcsolatba kerülni a családjával és régi barátokkal, osztálytársakkal.

A kommentre válaszolt a Facebook-vezér: „Még jobb lenne, ha arra bátorítaná, hogy ők maguk legyenek a kockák az iskolában, hogy aztán belőlük lehessen a jövő sikeres feltalálója!”

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!