szerző:
MTI / hvg.hu

Janet Jackson videoüzenetben cáfolta a rákbetegségéről szóló pletykákat. A 49 éves énekesnő nemrég megszakította világkörüli turnéját, de árulta el, milyen sebészeti beavatkozás és betegség miatt kényszerült erre.

Jackson szenteste jelentette be, hogy Unbreakable című turnéja soron következő koncertjeit operáció miatt el kell halasztania.

Szerdán azt nyilatkozta: orvosai beleegyeztek, hogy későbbi európai koncertjeit megtartsa, és a kimaradt fellépéseket ígérete szerint pótolja.

A turné augusztus 31-én kezdődött a kanadai Vancouverben, majd Észak-Amerikában és Japánban folytatódott. Az eredeti tervek szerint vasárnap a Colorado állambeli Denverben, majd további észak-amerikai állomásokon lépett volna fel Janet Jackson, de hangszalagjai óvása miatt lemondta ezeket a koncerteket. Európában legkorábban március 30-án, az angliai Birminghamben lép fel.

Több éven át tartó szünet után Janet Jackson októberben adott ki új albumot. Az Unbreakable az első lemez bátyja, Michael Jackson 2009-es halála óta. A lemezzel az énekesnő a pop királyaként emlegetett testvére emléke előtt tiszteleg.

Az állítólagos rákbetegségéről szóló pletykákat a Twitterre feltett videóüzenetben cáfolta.