szerző:
MTI

Beyoncé is csatlakozik a brit Coldplay rockegyütteshez a februári Super Bowl félidejében tartott műsorban. A Pepsi csütörtökön erősítette meg az AP-nek, hogy a 34 éves énekesnő is színpadra lép február 7-én a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) döntőjén a Santa Clara-i Levi's stadionban.

A Coldplay decemberben jelentette be, hogy idén ők zenélnek a Super Bowl félidejében. A zenekarnak decemberben jelent meg a hetedik, A Head Full Of Dreams című lemeze. A stúdióalbumon Beyoncé, Noel Gallagher és Merry Clayton is közreműködött.

Beyoncé legutóbb 2013-ban szórakoztatta a közönséget az akkor New Orleansban megrendezett Super Bowl félidejében, amikor a Destiny Child's együttes két másik tagja, Kelly Rowland és Michelle Williams is csatlakozott hozzá a színpadon.

A Super Bowl afféle népünnepély Amerikában, amely milliókat ültet a képernyő elé. Tavaly Katy Perry lépett fel a félidőben, amelyet rekordnak számító 118 millió néző követett figyelemmel.

Korábban Bruno Mars, Prince, Madonna, Bruce Springsteen, a U2 és a Rolling Stones is színpadra lépett a Super Bowlon.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!