szerző:
hvg.hu/MTI

A változtatások költségcsökkenést hoznak.

A Magyarország, szeretlek! új női csapatkapitánya Tatár Csilla lesz, aki a nemrég nagy visszhangot kiváltó módon elbocsátott Jakupcsek Gabriella helyét veszi át a műsorban. A másik csapatkapitányi szerepet Harsányi Levente veszi át Csiszár Jenőtől. A héten a két új kapitány már részt vesz a próbafelvételeken, és az azt követő forgatásokon is, így a nézők hamarosan "élesben" is találkozhatnak velük a képernyőn.

A produkció az MTVA közlése szerint belső, saját gyártásában készül a 2016-os téli-tavaszi évadban, és a változás megtakarítást hoz az MTVA gazdálkodásában. A gyártó figyelemmel lesz arra, hogy Tatár Csilla kismama, "minden lehetséges módon segíteni fogja őt a baba kiszolgálásában" - tartalmazza a közlemény.

A közmédia Ridikül című beszélgetős műsorában január utolsó hetétől Dióssy Klárit láthatják a nézők a műsorvezetői fotelben – ebben a műsorban tehát ő lesz Jakupcsek utódja.

 

Dióssy Klári, a Ridikül új műsorvezetője.
©

A közlemény szerint a közmédia célja az, hogy újabb nézői csoportok csatlakozzanak a műsorhoz és az azt kísérő "Ridikül Klubokhoz", illetőleg a Ridikül című újsághoz is. Kimondott célja a közmédiának, hogy e témakörben a Ridikül a legnépszerűbb női beszélgetős magazinná váljon.

A továbbiakban a televíziós műsorhoz rádiós produkció, nyomtatott és online média is kapcsolódik, amelyek a beszélgetéseken túl hasznos tanácsokkal is ellátják majd a közönséget, a nőket érintő szinte valamennyi kérdésben. Dióssy Klárit a Ridikülben először január 25-én 17 órakor láthatják a nézők a Duna csatornán.

A korábbi sajtóértesülések egyébként arról szóltak, hogy a Ridikül műsorvezetője Novodomszky Éva lesz

Az MTVA közleményében köszönetét fejezte ki a két műsor eddigi alkotóinak, köztük Jakupcsek Gabriellának is.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!