szerző:
hvg.hu

Egy brit férfi elhitette barátnőjével, hogy csak a terhességének fázisait örökíti meg a mindennapos szelfizgetéssel, ám minden egyes képen fel volt téve titokban a kérdés: "Hozzám jössz feleségül?". A barátnő végül igent mondott.

A romantikusabbnál romantikusabb lánykérések idejét éljük, minden hétre jut egy könnyfakasztó videó, de ennyire ötletes férfit ritkán találni, mint a 38 éves brit Ray Smith. A férfi 150 szelfit készített terhes barátnőjével, mindegyiken titokban el volt rejtve egy cetli, amire rá volt írva: "Hozzám jössz feleségül?".

A 33 éves barátnő, Claire Bramley eközben mit sem sejtett, öt hónapon keresztül azt hitte, terhességét dokumentálja a barátja ennyire szorgalmasan.

Aztán végül persze Ray "rendesen" is feltette a kérdést, Claire pedig igent mondott – számol be az esetről a Daily Mail.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!