szerző:
hvg.hu

Dolgozott a köztévében és a Hír Tv-ben is, most pedig profi fitneszversenyző lett Szentpéteri Eszter, az egykori híradós.

©

Profi fitneszversenyző is lett a Hír Tv egykori híradósa, aki a köztévében is vezetett műsort.

A Bors azt írja: Szentpéteri Eszter élete 2012-ben vett új irányt, rendszeresen edzeni kezdett, mert túl kövérnek látta magát.

Pár éve megismerte az egykori Hip Hop Boyz tagját, Kalocsai Krisztiánt, aki azt javasolta neki, hogy versenyeznie kellene. Tavaly májusban el is indult első versenyén, az egyik kategóriában rögtön a hatodik, pontszerző helyen zárt. Idén ősszel és a 2017-es őszi magyar kupán is elindul, jelenleg a Berkes Teamben versenyez.

A köztévé műsorvezetőjeként még 2012 nyarán:

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!