szerző:
hvg.hu

Celine Dion meghatóan nyilatkozott január 16-án torokrákban elhunyt férje búcsúztatóján: a csütörtöki ceremónián áldásnak nevezte azt a rengeteg támogatást, amit családjától és a rajongóktól kapott és kap ezekben a napokban.

A 47 éves énekesnőt több hatalmas csapás érte az elmúlt hetekben. Ahogy korábban írtuk, René Angélil 73 éves korában hunyt el az egyesült államokbeli Las Vegas külvárosában lévő családi házukban. Céline Dion férje hosszú ideje küzdött a gégerákkal, amelyet 1999-ben diagnosztizáltak nála. Az énekesnő, aki 2014 óta szüneteltette fellépéseit, hogy beteg férjét ápolja, a tragikus hírt aznap a Facebookon jelentette be. Céline Diont pár nappal később újabb csapás érte: bátyja, Daniel is meghalt rákbetegségben.

©

Az énekesnő most először nyilatkozott a tragédiák után az őt ért veszteségekről. „Áldás ez a sok támogatás, amit kapok!” – mondta a People magazinnak férje csütörtöki búcsúztatója után. A montreali Notre-Dame bazilikában szűk családi körben zajló szertartás után a rajongókat is beengedték a templomba, hogy végső búcsút vehessenek az énekesnő férjétől. Az elfátyolozott arcú énekesnő összetörten, zokogva fogadta a részvétnyilvánításokat. A közeli rokonság a ceremónia alatt végig próbálta tartani Celine-ben a lelket. A temetést szintén a bazilikában tartják péntek délután.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!