szerző:
hvg.hu

Megregulázná a szülőket az Egyesült Királyságban lévő Darlington nevű kisvároska egyik iskolájának igazgatója, aki arra lett figyelmes, hogy a szülők reggelente „nem megfelelő, nem alkalomhoz illő" öltözékben szállítják iskolába a gyerekeiket.

Kate Chisholm, a Skerne Park Academy igazgatója nehezményezte, hogy az elkényelmesedett szülők közül sokan reggelente pizsamában, sőt van, aki papucsban viszi iskolába, kíséri az iskola kapujáig a gyerekeit. Ráadásul az is jellemző, hogy az iskolai rendezvényekre és megbeszélésekre is hálóruhában érkezik a szülők egy része.

©

Az iskolaigazgató levélben kérte a szülőket arra, hogy reggelente, és ha bármilyen rendezvény van az iskolában, akkor „nappali öltözetben”, az időjárási viszonyoknak megfelelően legyenek felöltözve. Azt is hozzátette, hogy ezzel jó példát mutatnának a gyerekeiknek.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a megdorgált szülők hogyan reagáltak a levélre, de a szülők közt sokan vannak, akiket ugyanúgy zavar szülőtársaik viselkedése, ezért teljes mellszélességgel kiállnak az igazgatónő mellett.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!