szerző:
hvg.hu

Egy párt alkot az M4 sportcsatorna riportere, Molnár Mátyás, és a női vízilabda-válogatott kapusa, Gangl Edina – írja a Blikk szerdai száma.

©

Már fél éve egy párt alkot a köztévé M4 csatornájának riportere, a 37 éves Molnár Mátyás és a női pólóválogatott kapusa, a 25 éves Gangl Edina – írja a Blikk.

A dolog onnan derült ki, hogy Molnár közös képet posztolt a Facebookra, amelyen egymáshoz bújnak, aztán a Blikknek meg is erősítette, hogy itt most tényleg arról van szó, amire mindenki gondol.

Gangl a dologról nem számolt be a Facebookon, csak a pólóválogatott múlt heti belgrádi Eb-győzelme utáni köszönő sorokban utalt arra, hogy van szerelme.

Aki nem ismerné: ő Molnár Mátyás.

Indul a visszaszámlálás! Hajrá magyarok!

Közzétette: Molnár Mátyás - műsorvezető, sportriporter – 2015. december 12.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!