szerző:
hvg.hu

A brit uralkodóház legkisebb csemetéjéről, Charlotte hercegnőről nevezte el legújabb rúzskollekciójának egyik darabját a Marc Jacobs divatmárka.

Charlotte hercegnő még csak kilenc hónapos, de máris úgy tűnik, komoly befolyása van a szépségiparban.

A Charlotte a Le Marc rúzskollekció egyik ékes tagjaként csak a londoni Harrods-ban lesz kapható. Árnyalata kislányhoz illően rózsaszín, darabja 34 dollár, vagyis körülbelül kilencezer forint lesz. Ha Katalin hercegné és Vilmos herceg kislányának a királyi család legfiatalabb tagjaként ugyanannyi befolyása van, mint édesanyjának, akkor valószínűleg negyed óra alatt el fog fogyni az összes a kollekcióból. – Írja a Vous.hu.

 

©

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!