szerző:
hvg.hu

Hétfő hajnalban egy vad leopárd szökött be az indiai Bengaluru egyik nemzetközi általános iskolájába, és hat embert megsebesített, mire megnyugtatták, és végül elfogták.

A folyosókon sétáló állatot az iskola belső kamerahálózatán vették észre, szerencsére még mielőtt a gyerekek megérkeztek volna az iskolába. Egy videót is rögzítettek a támadásról, amin az látható, ahogy a leopárd a medence körül üldözi az iskola biztonsági személyzetét. A felbőszült állat közülük hatot is megsebesített.

Végül a helyi civilek összefogásával nyugtatták meg, csalták csapdába és kapták el a leopárdot.

 

 

18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!