szerző:
hvg.hu

A család közlése szerint kielégítő állapotban van Rékasi Károly a keddi operációja után. A színészt azért műtötték meg újra a Honvédkórházban, mert a nyári balesetéből származó sérülései nem gyógyultak megfelelően – közölte az RTL Klub.

Rékasi Károly tavaly június 30-án a XXII. kerületi Háros úton motorjával beleszaladt egy balra kanyarodó autóba, majd több métert repült. A színész már július elején lábra állt, a hónap közepén kiengedték a kórházból, de hosszas rehabilitáció várt rá. Motorjáról azonban nem akart lemondani. Később az is kiderült: a június végi ütközés annyira súlyos volt, hogy újra kellett akkor éleszteni.

Idén február elején a József Attila Színház közleményt adott ki arról, hogy elmarad Rékasi Károly egyik fellépése, mert nem gyógyul megfelelően a színész tavaly nyári sérülése. Már akkor tudni lehetett, hogy ismét megműtik.

Az RTL Klub keddi közleménye szerint a színész lábában a tavalyi balesetkor úgynevezett romos törés keletkezett. A sérült csontoknál nem indult meg a csontképződés, ezért kellett újra megoperálni kedden a Honvédkórházban. A beavatkozás során ismét felnyitották a combját, a törött csontrészek közti hiányt csontforgáccsal pótolták, amely ösztönzi a csontok növekedését, mindezt fémekkel rögzítették. 

A családtól érkezett információk szerint a többórás beavatkozás jól sikerült, a színész lábadozik, állapota kielégítő, egyelőre nem terhelheti a sérült végtagot, most a fekvés és mértékkel az ülés engedélyezett számára, az állapotától függően pedig pár napon belül megkezdheti a rehabilitációt is.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!