szerző:
hvg.hu

A Target áruház Facebook-oldalán jelezte egy szülő, hogy az új, medencébe való gyerekjátékokról könnyen másra gondolhat az ember.

A Target az Egyesült Államok második legnagyobb diszkontáruház-lánca a Walmart után, így nem csoda, hogy egy-egy problémásabb termékük azonnal nagy visszhangra talál. Most épp egy, a Star Wars 7 figuráiról mintázott medencés játékszett ragadta meg egy vásárló figyelmét, aki egyből a Facebookra vitte az ügyet.

A medence aljára merülő, ezzel a gyerekek számára a víz alá merülés gyakorlását elősegítő játékok ugyanis szerinte túlságosan hasonlítanak a férfi nemi szervre. Joni Jones Facebook-posztját ugyan az egyre trágárabb kommentek miatt azóta törölte a Target, de ugye ami egyszer az internetre felkerül:

©

Biztosak vagyunk benne, hogy ezek gyerekjátékok, Target? Nekem egy kicsit kérdésesnek tűnik.

A cég egyébként gyorsan, egy komment formájában reagált az azóta törölt posztra: "Üdv Joni. Elnézést kérünk, ha csalódást okoztunk. Néha előfordul, hogy olyan termékeket árusítunk, amelyek néhány vásárló számára kifogásolhatóak, ahogy ez az ön esetében is történt. Mi soha, senkit nem akarunk megsérteni, ezt az esetet is megosztottuk az Értékesítési Osztállyal felülvizsgálásra".

Jones pedig a saját Facebook-profilján volt kénytelen magyarázkodni, ahol azt állította, hogy esze ágában sem volt panaszt tenni, mert nem érezte sértőnek a dolgot, egyszerűen csak a humort látta meg benne, ezért kívánta megosztani a többi felnőttel.

Döntsék el, van-e igazság Joni Jones hasonlatában:

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!