szerző:
hvg.hu

Eleinte úgy tűnt, hogy csak viccről, egy farsangi bálra készült rendhagyó jelmezről van szó, de egyre több divatblogon és közösségi oldalon tűnik fel legújabb trendként az unikornisszarv-frizura. - Mutatunk pár képet.

Ráadásul a különös állati frizurát nem a haute couture szalonokban fésülik, hanem bárki könnyen elkészítheti saját magának az otthoni tükör előtt is. Persze az igazi csillámpóni hatás úgy az igazi, ha a hullámos haj a szivárvány minél több árnyalatában pompázik. Az irányzatnak van „visszafogottabb” verziója is, amiben a szarv nem kap akkora hangsúlyt, de látványelemekben így is bővelkedik.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!