szerző:
hvg.hu

A délutáni műsor mindkét műsorvezetője otthagyta a Music FM-et – írja az Origo. Egyikük a reggeli műsor volt női műsorvezetőjének, Pordán Petrának a férje.

Délutáni Road Show műsorvezetői, Horváth Szilárd és Balogh Tamás a Music FM indulása óta a rádiónál dolgoztak.

Csütörtökön még a rendes adásmenet szerint ment a műsor, pénteken azonban már egy korábbi adás ismétlését sugározta a rádió, az Origo információi szerint hirtelen mondtak fel mindketten.

Mindez egy nappal az után történt, hogy a rádió reggeli műsorának, az Önindítónak egyik vezetője, Pordán Petra elment a Music FM-től, és a Sláger TV-nél folytatja. A rádió közleménye szerint közös megegyezéssel döntöttek a távozásáról, de a Blikk azt írta, hogy kirúgták.

A két műsorvezető közül az Origo munkatársa Horváth Szilárddal tudott beszélni, ő nem erősítette meg, de nem is cáfolta a távozás tényét: "Nem szeretném kommentálni a hírt, de nagyon sok sikert kívánok a Music FM-nek a jövőben" – mondta.

A rádió megerősítette, hogy a két műsorvezető felmondási idejét tölti, s egyben bejelentette, hogy ugyanebben a műsorsávban egy hasonló jellegű, de elemeiben megújuló műsort tervez indítani.