szerző:
hvg.hu

Az ide Grammy-gála az énekesnők jóvoltából felért egy igazi vizuális környezetszennyezéssel.

Taylor Swift
©
Taylor Swift, aki a Grammy-gálán átvette a legjobb videoklipért, illetve a legjobb pop albumért, és az év albumáért járó Grammy-díjat is (korábban mi is a legjobbak között emlegettük az 1989 című albumot) elmondta, hogy ő az első nő, aki másodjára is megkapta az év albuma díjat, és minden nőt arra biztatott, hogy higgyen az álmaiban, ne adja föl, és ne hagyja magát félrevezetni.

Ahhoz képest, hogy próbált az értelmiségi feminista szerepében fellépni, egészen ízléstelen szettet sikerült magára öltenie a gálára: a színek még csak-csak passzoltak egymáshoz, csak magát az énekesnőt sápasztották, a bugyivillantás és az a felsőnek nevezett csík pedig védhetetlen.

Selena Gomez
©

A gála másik villantáskirálynője Selena Gomez volt, akitől szintén leckéket lehetne venni abból, hogy milyen divatkatasztrófákat kerüljünk el: dekoltázs, ami egy fiatal nőnek is megereszkedett melleket csinál, a hátba bevágó, a pluszkilókat kiemelő pántokra pedig végképp nincs magyarázat.

©

Szerencsére egy képen is szemügyre vehetjük a gála antistílusikonjait.

Demi Lovato
©

Demi Lovato próbálta a férfiasabb vonalat követni, de az elegancia csak nem akart összejönni: az összeállítás igénytelen volt, mint maga a produkció, amit az énekesnő előadott. Újabb leckét kaptunk abból, hogy egy elegáns nyakék és a letisztult fekete-fehér szett kombinációjából is lehet vizuális környezetszennyezés.

Adele
©

Adele hozta szokásos visszafogott eleganciáját, benne legalább nem csalódtunk, mondjuk okot sem adott rá, mert egy elég biztonságos, klasszikusan slankító, egyszerre ápoló és eltakaró fekete estélyit választott.

Meghan Trainor
©

Az év felfedezettje díjjal kitüntetett Meghan Trainor is hasonló biztonsági játékos volt az est során, bár a fekete szettel tehetségesen öregített saját magán.

Lady Gaga
©

Az est sztárja nálunk egyértelműen Lady Gaga volt, aki extravagáns stílusával és külsejével is megint hatalmasat alakított. Akárcsak a Super Bowl döntőjén, most is a cipő vitt mindent!

Lady Gaga amúgy is az est hőse lett azzal, hogy fellépése során több dallal is David Bowie életműve előtt tisztelgett. A videórészletben épp a Let's Dance-t adja elő.

A győztesek névsorát itt olvashatja végig.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!