szerző:
hvg.hu

Kis Grófo élő adásban kérte fel Demcsák Zsuzsát, hogy járjon egy igazi roma táncot készülő videoklipjében. A Mokka műsorvezetője örömmel fogadta el a felkérést, majd kezet is ráztak a megállapodásra.

"Nagyon szépen meg szeretnélek kérni, hogy a legújabb videoklipemben szerepelj és táncolj egy igazi roma táncot. Mutassuk meg a világnak, hogy is tudsz táncolni, mert nagyon tudsz." - Hangzott Kis Grófo felkérése, amire Demcsák Zsuzsa gyorsan igent is mondott. A kézfogással is megerősített megállapodásra Demcsák Zsuzsa műsorvezető kollégája, Vujity Tvrtko, és a nézők voltak a tanúk.

A felvételt a videóra kattintva itt nézheti meg:


Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!