szerző:
hvg.hu

Vilmos herceg felesége a Huffington Post munkatársa lett, és nagyrészt a gyermekeiről fog írni. Első cikkében már el is mondta, hogy nagyra tartja a tanárokat, és kiáll mellettük, illetve mindazok mellett, akik gyerekekkel foglalkoznak.

Katalin hercegné mostantól vendégszerkesztőként dolgozik a Huffington Postnál a Kensington-palota ideiglenes szerkesztőségében. A hercegné első cikkében elmondta, hogy arra a munkára szeretné felhívni a figyelmet, amit a szülők, a tanárok, a fiatalok és a kutatók végeznek az egész országban – írja a Hello Magazine.

Katalin bejegyzésében arról is mesél, hogy ő és Vilmos is arra biztatja a gyerekeket, hogy nyíltan beszéljenek az érzéseikről, és ő maga is megosztotta György herceggel és Sarolta hercegnővel kapcsolatos gondolatait és érzéseit.

©

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!