szerző:
hvg.hu

Christiano Ronaldo bevallotta, futballkarrierje végeztével pályafutását színészként folytatná, mert elvarázsolták Hollywood fényei.

A Real Madrid 31 éves sztárja mindezt azután nyilatkozta, hogy eljátszotta a róla készült Ronaldo című dokumentumfilm főszerepét – Írja a The Sun.

Terveiről a portugál Sacoor Brothers magazinnak számolt be: az interjúban elmondta, hogy egyelőre jól érzi magát focistaként, fiatal és sikeres, ezért visszavonulását még nem tervezi, de már gondol a jövőre, a futballkarrier utáni időkre.

©

A sportoló azt is hozzátette, hogy már kapott néhány filmes felkérést, és az ajtókat szeretné nyitva hagyni. Azt is elárulta, ha beindítja filmes karrierjét, olyan produkciókban szeretne szerepelni, ahol kiváló színészek veszik körül, akiktől sokat lehet tanulni.

Ronaldo lépése nem lenne példa nélküli: Vinnie Jones és Eric Cantona is szerepelnek filmekben, amióta véget vetettek futballkarrierjüknek.

 

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!