szerző:
hvg.hu

Geri Halliwell brit popénekesnőt, a Spice Girls egykori Ginger Spice-át a BRIT-díjak (British Record Industry Trust) átadóünnepségén fotózták le Londonban. A korábban vörös, majd szőkehajú 43 éves énekesnő most éppen barna, a díjátadón pedig egy testhezálló testszínű leopárdmintás ruhában jelent meg.

Geri Halliwell már többször átalakította külsejét: a Spice Girls-ben még hatalmas vörös sörénnyel szexi ruhákban énekelt, majd a bandából kilépve a szólókarrierjét az It's Raining Man című feldolgozással már rövidre vágott világosszőke hajjal és sportosan kezdte meg. Az utóbbi években láthattuk szőke loknikkal és vörösesszőke hullámokkal, most pedig úgy tűnik épp a visszafogott barnát választotta.

©

Karrierje csúcsán a Spice Girlst kulturális jelenségként és az egyik legértékesebb brit exportcikként emlegették, az együttes évente 50 millió fontot keresett. Károly brit trónörököstől a néhai Nelson Mandeláig rengetegen elismerték őket, a polgárjogi harcos Mandela, a Dél-afrikai Köztársaság első fekete bőrű elnöke például hősnek nevezte a Girl Power jelmondatot hirdető előadókat.

Geri Halliwell vagyonát tavaly 25 millió fontra becsülték.

Geri itt még vörös hajjal és forrónaciban a bal szélen
©

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!