szerző:
hvg.hu

Az anyukája nem örül.

A 16 éves orosz fiú egy hónapra összeköltözhet Macy Ssens pornószínésznővel, miután megnyert egy online versenyt.

Ruslan Schedrin elmondta: nagyon boldog, amiért egy hónapot együtt tölthet a pornósztárral. Ruslan azt is hozzátette, hogy először el sem akarta hinni, hogy győzött, és azt gondolta, hogy csak átverés az egész. Majd mikor kiderült, hogy mindez igaz, egyből végigtelefonálta az összes barátját, és elújságolta nekik a nagy hírt. A többség persze irigykedett rá. Ruslan azt is elárulta, hogy Ssens, valódi nevén Ekaterina Makario, pont a nőideálja.

Vera Schedrina, a kamasz fiú anyukája ugyanakkor egyáltalán nem boldog: nem meglepő, hogy azt gondolja, fiának inkább a tanulásra és a dolgozatokra kellene koncentrálnia.

Ekatyerina Makarovát is megkérdezték arról, hogy a szex benne van-e a nyereményben, mire a pornós így reagált: „Gondolom, nem. De nem tudni, mit hoz az élet. A fotók alapján nagyon cukinak találom Ruszlánt.”

Magáról a versenyről kevés derült ki, valószínűleg Ruslan egy felnőtt filmes oldal százezredik látogatójaként kapta a rendhagyó lehetőséget.

18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!