szerző:
hvg.hu

Bármennyire is szeretnénk hinni benne, sajnos úgy néz ki, hogy nem volt igaz a 16 éves orosz diák, Ruszlan Sedrin története, aki egy gamer oldal százezredik látogatójaként egy hónapra megnyerte kedvenc orosz pornósát. A boldog kamaszfiú valószínűleg egy 14 éves orosz színész.

Erre mondják: túl szép, hogy igaz legyen. Ahogy csütörtökön mi is hírt adtunk róla, nagyon nem örült annak a 16 éves orosz fiúnak az anyukája, aki egy hónapra összeköltözhet Macy Ssens pornószínésznővel, miután megnyert egy online versenyt.

Mára azonban a Mirror kiszúrta, hogy a Ruslan Sedrin néven futó diák egy népszerű gyerekszínész Oroszországban: számos színészadatbázisban szerepel, vagy húsz tévés szerepe volt a különböző orosz csatornákon. A lap azt is írja, hogy a fiú valószínűleg még az orosz nagykorúsági korhatárt sem éri el (16), mert az elérhető adatai szerint csak 14 éves, ezért nem vehetné igénybe a pornószínésznő társaságát.

A helyi sajtó nem tudta megnyugtatóan tisztázni a riportban a fiú anyjaként és nővéreként szerepeltetett személyeket, egyelőre azt tartják valószínűnek, hogy legalább egyikük szintén színész. Bár okot ad a reményre, hogy a verseny szervezője egyelőre nem ismerte el, hogy csak reklám volt az egész.