szerző:
hvg.hu

Pirner Alma kisfia, Alen októberben született, és a jelek szerint a Dollhouse Budoir rúdtánc stúdió alapító-tulajdonosa szoptatós anyaként begyűjtött néhány kellemetlen tapasztalatot az elmúlt hónapokban. A napokban Nánási Pál fotóssal közösen készített fotósorozatot, amellyel a szoptatás jelentőségére, és a szoptatós anyákat ért diszkriminációra szeretnék felhívni a figyelmet.

A Facebookon közzétett bejegyzésében Pirner Alma azt is hozzátette, hogy több baba-mama barát helyre lenne szükség Magyarországon, ahol az anyukák nyugodt körülmények között meg tudják etetni gyermeküket. „Próbáljunk meg toleránsak lenni, ha pedig zavar minket, fordítsuk el a fejünket.” A fotósorozatot itt lehet megtekinteni.

 

#normalizebreastfeedingEzzel a Nánási Pál által megálmodott fotószettel a szoptatás csodája előtt szeretnénk...

Közzétette: Alma Pirner – 2016. február 25.

Emlékszik még, hogy nem egy botrány tört ki itthon a szoptatás miatt?

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!