szerző:
hvg.hu

A Magyar Vízilabda-szövetség figyelmeztetett, mindenki készüljön: egy-egy centerbejátszásnál fel-felhangozhat az „Oscar-díj! Oscar-díj!”-rigmus…

Az Oscar-díjjal frissen kitüntetetett Saul fia vezető producere, Rajna Gábor a BVLSZ senior bajnokságában szereplő HETE nevű csapat igazolt centere: nem véletlen, hogy a díjat egy kicsit magukénak érzik a vízilabdások is.

„Kilenc lövés, hat gól, 67%. És temérdek díj, közük egy Oscar! Rajna Gábor élete szezonját futja. Mostantól még jobban figyelnek majd rá a védők, az biztos. Egyúttal felhívjuk a figyelmét, hogy készüljön, mérkőzésein egy-egy centerbejátszásnál bizony fel-felhangozhat az 'Oscar-díj! Oscar-díj!'-rigmus…” – Így gratulált a Magyar Vízilabda-szövetség a pólós-producernek/ producer-pólósnak.

Rajna Gábor producer a kép szélén, jobb oldalon
©

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!