szerző:
hvg.hu

Valószínűleg megtanulta a leckét.

A négyéves ausztrál kisfiú, Leo hat órát töltött a csoki automatába szorulva – írja a BBC.

Leo nyaralni érkezett a családjával Melbourne-be, ahol életében először látott csokiautomatát a hotel lobbyjában. Egy zacskó kekszet szeretett volna kivenni a gépből, amikor a lopásvédő mechanizmusok beindultak, így a karja a kiadónyílásba szorult. A szemtanúk elmondták, hogy hallották, ahogy a kisfiú kiabálni kezd. Leo egyébként igazi hősként viselkedett, nem esett pánikba, annak ellenére, hogy a szabadító művelet több mint hat órán keresztül tartott.

Miután a szerelők kiszabadították az automata fogságából, az egyik helyi gyermekkórházba szállították, az állapota stabil. A szülei szerint eléggé megviselte az eset.

 

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!