szerző:
hvg.hu

A napokban kezdődött a nagy sikerű, ugyanakkor sokakat megosztó Szürke-trilógia második részének forgatása: a rajongóknak pedig már biztosan nincs min izgulnia: a híresztelésekkel ellentétben Mr Grey szerepét továbbra is Jamie Dornan alakítja, és Dakota Jonsont sem cserélték le.

Egy romantikus csókjelenettel kezdődött a Sötét ötven árnyalatának forgatása. Az ígéretek szerint lesz bőven meztelenkedés a filmben, ha minden igaz, Jamie Dornan ledobja magáról az összes textilt a folytatásban, legalábbis az Anastasia Steele bőrébe bújó színésznő az utóbbi időben ezzel csigázta fel a közönséget.

A rajongóknak legalább még egy évet várniuk kell a folytatás premierjére.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!