szerző:
hvg.hu

A cél, hogy 650 gramm súlyfeleslegétől mielőbb megszabadítsák az állatot.

Jabba, a sün háromszor annyit nyom, mint egy átlagos sündisznó, mert előző gazdája egyszerűen túletette. Most szigorú diétára fogják (hígított kutyaeledelt fog kapni), mielőtt visszaengedik a vadonba. Jabba jelenleg olyan súlyos, hogy összegömbölyödni sem tud rendesen, így elég minimálisak lennének a túlélési esélyei kint a természetben.

Jabba jelenleg az Oak és Furrows vadmentő központ vendégszeretetét élvezi, ami lényegében egy fogyasztótábor a sün számára: a cél, hogy mielőbb 650 gramm súlyfeleslegtől szabadítsák meg az állatot.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!