szerző:
hvg.hu

Elképesztő, hogy már néhány, pár perc alatt egyszerűen elvégezhető jógagyakorlat mennyit tud enyhíteni az egész napos irodai ülőmunka okozta kínokon.

A Huffington Post videójában Rudy Mettia jógaoktató mutatja meg, hogyan erősíthetjük és lazíthatjuk el a befeszült hátat, a lábakat, a vállakat és a karokat. A gyakorlatokhoz ráadásul nem kell semmiféle előképzettség, vagy erőnlét, bárki könnyedén elvégezheti őket. Persze igazán csodákra egy teljes jógaóra képes, ami hosszú távon karban tarthatja a napjaikat leginkább a monitor előtt töltők izmait.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!