szerző:
hvg.hu

Fél lábára sikerült csak felhúznia a nadrágot annak a kislánynak, aki a rendőrséget hívta ki a vészhelyzethez.

Egy kétéves dél-karolinai kislány a rendőrségtől kért segítséget a felöltözéshez szerdán – írja a helyi tévécsatorna beszámolója alapján az Independent.

A Greenville megyei rendőrséghez futott be a segélyhívás a kislánytól szerdán, majd miután a kislány nem mondott semmi érthetőt, az egyik seriffhelyettes a biztonság kedvéért azért kiment a "helyszínre". 

A kislány családja nem tudott a segélyhívásról, pedig a nagypapa vigyázott rá éppen, ő is nyitott ajtót csodálkozva a rendőröknek. A kétéves kislány ekkor fél lábán egy nadrággal kiszaladt hozzá, azt mondta, nem tudja, hogyan kell rendesen felvenni, ezért a rendőrnő felhúzta a nadrágot a másik lábára is, megkötötte a cipőfűzőjét, majd amikor a kislány azt kérte, hogy vegye fel és ölelgese meg, akkor ezt is teljesítette.

A kislány édesanyja dolgozni volt, ezért csak később tudta meg a történteket, de az esetről részletesen beszámoló helyi tévécsatornának elmondta, megtanította a kislányt mobiltelefont használni és azt is megmondta neki, hogy "vészhelyzet" esetén a 911-et kell hívni. Azt viszont már nem pontosította, hogy mi az a vészhelyzet.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!