szerző:
hvg.hu

Nyolcrészes valóságshow készül Mariah Carey amerikai énekesnő, dalszövegíró és producer mindennapjairól. A beharangozók szerint lesz benne sok koncert, és a nézők bepillantást nyerhetnek Carey esküvői előkészületeibe is.

A deadline.com szerint Mariah's World lesz a valóságshow címe: az egyórás epizódokból álló sorozat bepillantást nyújt Carey fényűző életébe. A nézők egyebek között nyomon követhetik az énekesnő Európát és Afrikát is érintő Sweet Sweet Fantasy nevű turnéját és James Packer ausztrál milliárdossal kötendő házasságának előkészületeit.

©

A beharangozók szerint az énekesnő kevéssé ismert sérülékeny és humoros oldalát is megmutatja, a nézők továbbá megismerhetik Mariah Carey családját és barátait is.

A sorozat az NBC Universalhoz tartozó E! Entertainment 153 országban 24 nyelven elérhető, 17 nemzetközi csatornáján fog futni.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!