szerző:
hvg.hu

Hét versenyző sérült meg egy ausztráliai kerékpárversenyen, miután egy halott kenguru került az útjukba. Egy ember a hírek szerint súlyos állapotban van.

A baleset Shepparton közelébe történt, amely körülbelül 200 kilométerre található Melbourne-től.

Az elől haladó kerékpáros még ki tudta kerülni az elpusztult kengurut, az utána tekerők viszont nem, ráadásul egy szemből érkező járműnek is nekiütköztek.

Egy ötven év körül férfit a jármű alól szedtek ki, Melbourne-be vitték kórházba, az utolsó hírek szerint stabil állapotban van, de sérülései súlyosak.

A rendőrség szerint elképzelhető a versenyzőket elvakította a nap, ezért nem tudták kikerülni a kengurut – derül ki a BBC oldalán olvasható beszámolóból.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!