szerző:
hvg.hu

Ha eddig nem nyomasztotta volna a gondolat, hogy mindig lehet szebb és tökéletesebb, akkor most itt egy újabb szépségtrend, ami ráerősíthet erre az érzésre. A testkontúr most azt célozza meg, hogy minél „szebb” felsőtestet varázsolhassanak maguk a hölgyek alapozó, púder, bronzosító és sminkecset segítségével.

A tavaszi sminktrendek könyörtelenül betörtek és teret hódítanak, most épp azt üzenik a közönségnek, hogy már nem elég az arcot alapozóval, púderrel és társaikkal tökéletesíteni, mindez ráfér az egész testünkre.

A napokban a Ghalichi Glam sminkiskola egyik tanára, Jose Martinez osztotta meg egyik Instagramra feltöltött videójában, hogy is készül a teljes testkontúr. A fiatal sminkmester egy modell felsőtestét sminkeli ki egészen az arcától a vállain át a dekoltázsáig. Sőt, itt nem áll meg, még kockákat is fest a lány hasára.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!