szerző:
hvg.hu

Az Oscar-díjas színésznőt családja is elkísérte Budapestre, ahol legújabb filmjét, az Álomlány folytatását forgatja. Úgy tűnik, Penelope Cruznak a filmezés közben is marad ideje arra, hogy megismerje a magyar fővárost, és közös programot szervezzen gyermekeivel.

Ahogy korábban már írtuk, a hollywoodi színésznő az 1998-as Álomlány című film folytatását forgatja Magyarországon, ami ezúttal Spanyolországot "alakítja".

Az Oscar-díjas színésznő szabadidejében sem tétlenkedik: a héten már másodszor tekintette meg családjával a Fővárosi Nagycirkusz Vízi cirkusz – Atlantisz gyermekei című előadását, ami olyannyira lenyűgözte a színésznőt, hogy az előadás után hosszan tapsolt, és nem nagyon akart felállni a székből.

Na végre, ezt is megéltük! :)Nemcsak Hollywood lehet otthonos, hanem a Fővárosi Nagycirkusz is! Ezt igazolja az a té...

Közzétette: Fővárosi Nagycirkusz – 2016. március 23.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!