szerző:
hvg.hu

Egyelőre úgy tűnik, hogy a fára mászó férfi két nap után sem akar lejönni, ráadásul még a környéken járókat is dobálja és riogatja.

Egyelőre rejtély, hogy miért, de egy 25 méter magas óriás mamutfenyőre mászott egy férfi Seattle belvárosában kedd reggel, és még szerda reggel is ott találták.

A különös akció nem kevéssel 11 előtt kedden, a Macy's áruház közelében kezdődött.

A rendőrök leállították a helyi forgalmat, mert a fára költöző férfi almával dobálta a rendőröket és a járókelőket. A férfi ráadásul letépte a fa legfelső ágait, amelyeket a helyi rendőrség szerint az 1970-es évek óta érintetlenek.

A tűzoltók ugyan valamivel kedd este hat előtt felállították a fa mellett óriási létrájukat, a férfi mégsem akart élni a felajánlott lemászás lehetőségével. A férfi szerda reggel még mindig a fa tetején üldögélt.

 

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!