szerző:
hvg.hu

Az alkoholproblémákkal küzdő színész immár a Hit Gyülekezetének oszlopos tagjaként küzd a józanságért.

Gesztesi Károly megtéréséről nyílt levélben számolt be, amit Németh Sándor olvasott fel a Vidám Vasárnap két héttel ezelőtti adásában – írja a Blikk.

©

Néhány mondat a levélből, amiben a színész Német Sándornak mond köszönetet: „Kedves Sándor! A Pajor Tamás-koncert után megtiszteltél és elhívtál egy magánbeszélgetésre. Rozézgatásaim miatt. Én rendkívül makacs, magamnak való tulok vagyok, de most, 2016 februárjában egy embernek hajlok meg a szavára. Az a tied, mert érzem, és én meg szkeptikus vagyok. Tehát érzem és tudom, hogy Isten szól általad. Tehát a rozét letettem. Nagyon köszönöm, hogy foglalkoztál az életemmel! Remélem, hogy a színpadon és az életben visszaadhatom, hogy mentőövet dobtál.”

A Blikk szerint Gesztesi mostanában egyre többet olvassa a Bibliát, és édesanyja kíséretében rendszeresen látogatja az istentiszteleteket. Futással kezdi a napot, délelőtt a konditeremben edz, onnan pedig próbálni vagy forgatni megy, este pedig 24 évvel fiatalabb kedvesével randevúzik, és nem iszik.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!