szerző:
hvg.hu

Gyárfásék csak gyűjtögetik a milliárdokat a 2017-es vizes vébére, de úgy tűnik, a webshop ikonján még mindig feltűnő Bol-dognak nem jut elég pénze se korrektorra, se szerverre.

A minap szerettünk volna néhány információt szerezni a 2017-ben megrendezésre kerülő vizes vébéről, amelyről a legutóbbi hír csütörtökön érkezett, mégpedig az, hogy önkénteseket keresnek Magyarország eddigi legnagyobb sporteseményének egészségügyi csapatába.

©

Megdöbbenésünkre, a webshopra kattintva a következő szösszenetet találtuk, amit most az autentikus helyesírási hibák meghagyásával, változtatás nélkül közlünk:

„Upppsz. Ez az oldal még nem létezik.

Ez persze nem azt jelenti, hogy a serverünk utál téged. Csak még nem, elérhető. De ne légy szomorú.

Webshopunk nyáron nyit, és a legkúlabb trendy cuccokat veheted meg, a Világbajnokság logójval. Már dolgozunk azon, hogy megtaláljuk a legjobb termékeket, és boldoggá tegyünk. Csak látogass vissza később. És soha nem leszel szomorú többé. Soha.

Köszönjük, hogy ide látogattál. Ha gondolod, nézd meg a 17. FINA Világbajnokság hivatalos promóciós kisfilmjét. Ha megvolt, kövess minket Facebook-on vagy írj nekünk a [email protected] címre. Ingyen van, akkor meg?

Nézd meg a videót!”

 

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!