szerző:
hvg.hu

Friderikusz helyére próbálta őket beszervezni a csatorna, de az Összezárva című műsor nem folytatódik.

"Nem folytatódik a TV2 Összezárva Friderikusszal című műsora. A sikeres formátum Friderikusz Sándor személyére épült, így nem veszi át másik műsorvezető a legendás televíziós helyét. A korábban bejelentettekkel ellentétben a TV2 nem tűzi műsorára a harmadik évadot" – áll a TV2 pénteki közleményben, amelyben azt is elárulják, mivel szeretnék helyettesíteni a kimagasló nézettségű műsort: filmekkel.

A Bors információi szerint amikor Friderikusz otthagyta a csatornát, az Összezárva Friderikusszal stábja már forgatásra kész volt, és az első három vendéggel, Geszti Péterrel, Hernádi Judittal és Csobot Adéllal már meg is állapodtak.

©

A lap úgy tudja, az utolsó pillanatig próbálták megmenteni a műsort, ennek érdekében megkeresték Bochkor Gábort és Jakupcsek Gabriellát is, hogy vegye át a népszerű műsor vezetését, de mindketten visszautasították az ajánlatot.

Friderikusz korábban többek közt ezt írta közleményében: "Nem leszek tehát a TV2 új Napló-jának riportere, sőt, legnagyobb sajnálatomra arról is lemondok, hogy folytassam az Összezárva Friderikusszal-t. A nézőktől pedig, akik szerették ezt a műsort, elnézést kérek, azok nevében is – mert ők úgysem fogják megtenni –, akik ismét, nem először, olyan helyzetet idéztek elő (a TV2-nél), amelyet tisztességes és professzionális műsorkészítő már nem vállalhat".

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!