szerző:
hvg.hu

Mackenzie Kaplan csak kiposztolt egy képet dús hajú újszülöttjéről, és napokon belül már a fél internet a babáját bámulta.

A mindössze tízhetes Isabelle pillanatok alatt az internet kedvence lett – és ehhez csak egy dologra volt szüksége: az átlagnál sűrűbb hajára.

Azt az Imgur-posztot, amelyet édesanyja, Mackenzie Kaplan megosztott róla, már több mint hárommillióan látták, a kommentek skálája pedig a meglepőtől a hitetlenkedőig terjed. "Hogy lehet, hogy ennek a babának jobb haja van, mint nekem? Azt hittem, a kisbabák kopaszok" – írja az egyik hozzászóló.

©

Isabelle apukája, David már az amerikai ABC csatornának nyilatkozott a fotók népszerűségéről: "Az unokatestvérem meglátta a képet Facebookon, és nagyon viccesnek találta, azt mondta, úgy néz ki, mint valami tévébemondó, ezért megosztotta Redditen".

Bár a nagyszülők nincsenek oda azért, hogy az unokájukból internetes mém lett, a Kaplan-család örül, hogy a babájuk másoknak is ennyi örömet okoz: "Egyszerűen csak büszkék vagyunk, hogy ekkora figyelmet kap a babánk".

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!