szerző:
hvg.hu

Trágár szavakkal küldte el Jamie Olivert azok nevében, akiknek nem megy a szoptatás.

B*szódjatok meg - üzente Adele Jamie Olivernek és mindazoknak, akik szerint az anya kötelessége legalább az első hat hónapban szoptatni a gyermekét.

A Daily Mail tudósíása szerint a sztárséf egy rádióinterjúban hívta fel a figyelmet arra, hogy a brit kismamák nagyon rövid ideig szoptatnak, pedig az anyatej egészségesebb, mint a tápszerek. Az énekesnő erre reagálva tiltakozott az anyákra helyezett nyomás ellen.

Adele-ről ismert, hogy neki is gondjai voltak kisfia, Angelo szoptatásakor. Mint indulatos nyilakozatában megjegyezte, a szoptatás egyáltalán nem egyszerű, és vannak nők, akiknek egyszerűen nem megy. Az énekesnő azt is elmondta, hogy vannak barátnői, akik szülés utáni depresszióba estek a szoptatás körüli problémák miatt, illetve éppen attól a nyomástól, amit a környezetüktől kellett elszenvedniük.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!