szerző:
hvg.hu

A természetes kozmetikumokat gyártó Lush egyik testápoló vaja a termékleírás szerint "valóságos varázslat a fáradt izmoknak", azonban a varázslat itt nem áll meg: a vásárlói visszajelzések alapján van, aki már egész kis babültetvényt nevelget a fürdőjében.

Az utóbbi időben egyre több vásárló észlelte, hogy az arc-, haj- és bőrápoló termékeket gyártó és forgalmazó kozmetikai márka, a Lush babszemekkel dúsított masszázstömbje néhány esetben csírázni kezd. (A Wiccy Magic Muscles névre hallgató testápoló egyébként Magyarországon is kapható.)

Mi áll a szokatlan jelenség hátterében?

A testápoló tömb az olajok és vajak mellett aduki babot is tartalmaz, ami segít kioldani a megterhelt izmok csomóit. Vagy éppen kicsírázik, mint ahogy azt pár felhasználó a közösségi oldalán megosztotta.

 

 

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!